Thursday, 13 March 2014

PANAS: Gadis berbadan ular setelah mencarut tidak henti


Cerita hangat dilaman-laman blog mengenai kewujudan gadis Ular di Thailand mengikut sumber di internet gadis ini berusia 8-9 tahun yang mana separuh badan nya manusia dan separuh badan lagi ular.

Admin telah menyelongkar segala fakta mengenai gadis pelik ini namun tidak menjumpai lebih dari satu gambar gadis ular ini, ada yang menyatakan gadis ular ini tidak wujud, artikal gadis ular ini telah di siarkan di Thailand dan Filipina.

Ramai pembaca-pembaca yang telah memberi komen mengenai gadis ular ini mereka rata-rata mengatakan kewujudan gambar ini adalah secara edit dan PALSU mereka beranggapan mengapa gadis ular ini tidak wujud dari usia nya kecil sehingga usia nya 8 tahun.

Sepanjang tempoh 8 tahun itu tiada satu pun artikal dan gambar pasal gadis ular ini wujud ini yang menjadi persoalan para pembaca dan pelayar internet.

Mereka lagi percaya seandainya gambar ini ada lebih dari satu dan tunjukan gambar gadis ini pada bahagian badan tanpa pakaian bagi membuktikan ia adalah benar.No comments:

Post a Comment

Designed By Seo Blogger Templates